Bezpečně na skále i online

Vaše osobní údaje jsou pro nás svaté a přistupujeme k nim s maximální zodpovědností. Osobní údaje, které získáváme během návštěvy webových stránek www.climbingtechnology.cz zpracováváme v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Máte právo na informace

Kdykoliv budete chtít vědět, jaké osobní údaje osobní údaje o vás máme zaznamenané, stačí napsat a my vám vše bez okolků sdělíme. Pokud byste zjistili, že uchováváme nesprávné informace, na požádání je opravíme. Otázky ohledně zpracování vašich osobních údajů posílejte na info@climbingtechnology.cz.

Co získáváme a jak s tím nakládáme

Jakmile navštívíte stránky www.climbingtechnology.cz, zaznamenají naše servery standardním způsobem:

  • IP adresu, která vám byla přidělená poskytovatelem internetových služeb
  • webovou stránku, ze které nás navštívíte
  • podstránky, které u nás navštívíte
  • datum a délku návštěvy

Jiné osobní údaje zaznamenáváme jen tehdy, když nám je poskytnete z vlastní vůle. Například, když se zaregistrujete k odběru newsletterů, emailových rad a tipů nebo nás kontaktujete pomocí kontaktního formuláře.

Bezpečnost na prvním místě

Nic nepodceňujeme a dáváme si záležet na všech technických, organizačních a bezpečnostních opatřeních. Zkrátka děláme vše, abychom vaše osobní údaje chránili proti manipulaci, ztrátě, zničení nebo zásahu nepovolaných osob.

K čemu a komu

Vaše osobní údaje používáme pro technickou správu webových stránek www.climbingtechnology.cz, zákaznickou administrativu, na ankety týkající se produktů a marketingové účely. Vždy jen ale v takovém rozsahu, jaký je nezbytně nutný.

Postoupit vaše osobní údaje státním zařízením a úřadům můžeme jen a pouze v rámci závazných právních předpisů.

Všichni naši spolupracovníci jsou z naší strany vázáni naprostou diskrétností.

Kdykoliv se můžete odhlásit

Vaše údaje používáme k tomu, abychom vám předali zajímavé rady a tipy, informovali vás o našich produktech a službách a případně zjistili váš názor na ně.

Samozřejmě to nikomu nevnucujeme. Takže pokud s výše uvedeným nesouhlasíte, kdykoliv nám dejte vědět a my podle toho vaše údaje zablokujeme. Z odběru pravidelných emailů se můžete kdykoliv jednoduše odhlásit kliknutím na odhlašovací odkaz uvedený v patičce každého emailu.

Cookies

Na webu www.climbingtechnology.cz používáme cookies k tomu, abychom mohli sledovat, co se vám líbí a podle toho se pak snažíme vytvářet obsah, který vás bude bavit a zajímat.

A co jsou vlastně ty cookies zač? Malé soubory, které se ukládají na váš pevný disk. To vám pak usnadňuje navigaci a rychlost načítaní webových stránek. Cookies dávají taky informaci, zda jste ze svého počítače naše stránky už někdy navštívili. Identifikují se pouze cookies na vašem počítači. Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OS. ÚDAJŮ

Zavazujeme se plně respektovat důvěrný charakter vašich osobních údajů, které uchováváme zabezpečené proti neautorizovanému přístupu a chráněné proti zneužití. Údaje, které zadáváte při registraci k odběru emailů jsou nezbytné, abychom vám emaily mohli správně doručit. Vaše osobní údaje ukládáme v zabezpečené databázi a rozhodně je neposkytujeme třetím stranám.

Souhlas registrujícího se návštěvníka webu:

Vyplněním webového formuláře souhlasíte se zařazením všech vyplněných osobních údajů do databáze firmy R-SPORT s.r.o., Hřbitovní 55, 741 01 Nový Jičín, IČ : 26823331, jakožto správce a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu.

 

Zkrátka a jednoduše, můžete se spolehnout, že s vašimi osobními údaji neděláme nic, co by se vám nelíbilo.

Díky cookies můžeme sledovat návštěvnost webu a připravovat obsah, který vás baví. Tady nebo třeba na sociálních sítích. Používáním webu souhlasíte se zpracováním cookies.